ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μπο Ντέρεκ έρχεται για τσιπουράκι στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Η Μπο Ντέρεκ έρχεται για τσιπουράκι στις Σπέτσες
«Λάμψη» από Χόλιγουντ θα έχει ο φετινός μαραθώνιος στις Σπέτσες, καθώς η μεγάλη σταρ των ‘80s, το sex symbol με τα κοτσιδάκια, η Μπο Ντέρεκ, προπονείται για να λάβει μέρος. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την προετοιμασία της, αλλά και την επιθυμία της να απολαύσει τσίπουρα και ούζα!

Η δημοφιλής ηθοποιός, που παραμένει κομψή και όμορφη στα 60 της χρόνια, θα συμμετάσχει για ακόμα μία φορά στον κολυμβητικό αγώνα Spetses Mini Marathon. Οι εκδηλώσεις της αθλητικής διοργάνωσης θα ξεκινήσουν στις 7 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν δύο ημέρες αργότερα, προσελκύοντας -όπως κάθε χρόνο- το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Η Μπο Ντέρεκ έρχεται για τσιπουράκι στις Σπέτσες
Η Μπο, πάντως, έχει ξεκινήσει ήδη την προπόνηση στο κολύμπι, γεγονός που έκανε γνωστό δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον instagramικό λογαριασμό της. Μάλιστα, σε μία από αυτές φαίνεται να κολυμπά με μια ακόμη γυναίκα (φωτό), τη C.J., που ετοιμάζεται να της βουτήξει το κεφάλι στο νερό. «Η C.J. προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον ανταγωνισμό» σχολίασε με χιούμορ η Μπο Ντέρεκ στη λεζάντα της ανάρτησής της, συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους προπονούνται για τον κολυμβητικό αγώνα τους στις Σπέτσες.

«Είσαι φανταστική» σχολίασε λίγο αργότερα δημοσίως στο ίδιο post η Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, ρωτώντας την Μπο πού θα κολυμπήσει στην Ελλάδα. «Στις Σπέτσες» της απάντησε εκείνη με τη σειρά της και συμπλήρωσε ότι το καλύτερό της στον Spetses Mini Marathon είναι η ώρα μετά τον αγώνα, όταν οι συμμετέχοντες στους αγώνες μαζεύονται στην κεντρική πλατεία των Σπετσών για τσίπουρα, ούζο και μαγειρεμένο φαγητό από τις γυναίκες του νησιού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ