ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Νικόλα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μόνοι μας πλέον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 π.μ. |
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Νικόλα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μόνοι μας πλέον
 Έφυγε από την ζωή ο συναγωνιστής μας, ο φίλος μας και Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο Νίκος Αγγέλου σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.


Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, ασχολήθηκε από μικρός με την κτηνοτροφία. Πατέρας 4 παιδιών, πάλεψε για μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά του και τους συνανθρώπους τους. Από μικρός εντάχτηκε στους αγώνες των αγροτοκτηνοτρόφων και στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Από τα μπλόκα του Αρτεμισίου το 1996, την σύσταση Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας το 2000, στον συντονισμό των κτηνοτρόφων στην Πελοπόννησο, στην Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ, στην δημιουργία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας, που ήταν και Πρόεδρος μέχρι σήμερα και την προσπάθεια σύστασης Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στην Πελοπόννησο.

Ο Νίκος συμμετείχε σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες της μικρομεσαίας αγροτιάς, προασπίζοντάς την χωρίς ταλαντεύσεις και με πίστη ότι ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος. Ακόμα, και στα τελευταία μπλόκα, που βρισκόταν στο νοσοκομείο, η ψυχή και το μυαλό του ήταν στον δρόμο που δίναμε τον αγώνα, για την επιβίωσή μας.

Έχαιρε μεγάλης εκτίμησης σε όλο τον Νομό και ιδιαίτερα στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο για το ήθος και τη ευθύτητά του. Με λόγο φλογερό και απλό, έπειθε συναδέλφους να συμμετάσχουν στον δρόμο του αγώνα, ιδιαίτερα την νεολαία.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ,) εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη γυναίκα του, στα παιδιά του, στους συγγενείς του.

Καλούμε όλο τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο του Νομού, να παρευρεθεί στη κηδεία του την Πέμπτη στις 4μμ στη Αμυγδαλίτσα. Να του πούμε το τελευταίο αντίο, στον συναγωνιστή που τίμια πάλεψε σε όλη του ζωή για τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Νικόλα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μόνοι μας πλέον. Με πιο πολύ πείσμα και αποφασιστικότητα όμως, ώστε να έχουμε μια κοινωνία που θα είμαστε εμείς οι αφέντες, όπως και εσύ ήθελες και πάλευες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ