ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία στην προσυνεδριακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ερμιονίδα για το κλείσιμο του ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |
Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν χθες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής , ο Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Τάσος Τόκας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, στην προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ερμιόνη.
Ο δήμαρχος μαζί με τους δυο εκ των τεσσάρων επικεφαλής της αντιπολίτευσης παρέδωσαν στο μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Πιλάλη, ένα έγγραφο όπου αιτιολογούν με στοιχεία και αριθμούς τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου μέχρι να δημιουργηθεί ο ΕΦΚΑ .
Παρών και ο διευθυντής του ΙΚΑ Θανάσης Δρούζας όπου από την υπεύθυνη θέση που κατέχει έχει και πλήρη εικόνα για το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ως έχει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου.
Το γεγονός της μη παρουσίας κόσμου για την προσυνεδριακή έδωσε το περιθώριο σε μια διαλογική συζήτηση του θέματος.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής σε δήλωσή του τόνισε:

"Μετά από τις προσπάθειές μας προς τους Υπουργούς,βουλευτές,ΙΚΑ κυβερνητικούς παράγοντες, συντονισμένοι με την Περιφέρεια,το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας και τους φορείς της περιοχής, συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την παραμονή του ΙΚΑ στην Επαρχία μας.

Για άλλη μια φορά η περιοχή μας υποβαθμίζεται και μάλιστα σε μία περίοδο που οι αδύναμες κοινωνικά τάξεις έχουν εξαθλιωθεί.

Το κλείσιμο του ΙΚΑ συνεπάγεται την κατάργηση του 90/00 των πράξεων , εργασιών, εξυπηρετήσεων τόσο στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης, όσο και στον κλάδο των χιλιάδων ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Επιπρόσθετα πλήττει εκατοντάδες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα γιατί επιλέγεται για άλλη μια φορά η Ερμιονίδα όταν σε μερικούς μήνες θα δημιουργηθεί ο νέος φορέας ενιαίας ασφάλισης."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ