ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Δέκα συλλήψεις και κατασχέσεις κλεμμένων καλωδίων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
Δέκα συλλήψεις και κατασχέσεις κλεμμένων καλωδίων στην Αργολίδα
 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 18.8.2016 έως (31.8.2016), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από την Διευθύνση Αστυνομίας Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Πέντε (5) ημεδαποί και μία (1) αλλοδαπή στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατασχέθηκαν:-261- μέτρα καλώδιο ρεύματος.

-Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

-Ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκαν:

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 19.8.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) περιπτώσεις απατών σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, που είχαν γίνει 24.9.2015 και 29.8.2016, αντίστοιχα, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 45χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 17.8.2016, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 33χρονης ημεδαπής, για απάτη.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ