ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

“Πελοπόννησος Expo”: Όλη η Πελοπόννησος μία έκθεση το Νοέμβριο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. |
“Πελοπόννησος Expo”: Όλη η Πελοπόννησος μία έκθεση το Νοέμβριο (βίντεο)
Τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί και με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας ενώνουν δυνάμεις και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης θα πραγματοποιήσουν από 9-13 Νοεμβρίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, την έκθεση “Πελοπόννησος Expo”

Η έκθεση, που αντικαθιστά το “Αρκαδικό Πανόραμα” φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών και θέλει να περάσει και το μήνυμα της γεωγραφικής ένωσης της Πελοποννήσου. Η συνεργασία των Επιμελητηρίων έχει προχωρήσει και το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου οι Πρόεδροι των έξι (απουσίαζε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας) Επιμελητηρίων παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, μαζί με τον Πρόεδρο της ALFA EXPO, που διοργανώνει την έκθεση, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στην Τρίπολη. 

Σκοπός της έκθεσης, όπως αναφέρθηκε η προβολή της παραγωγικότητας και της δράσης της Πελοποννήσου, καθώς και η εμπορική ανάπτυξη της περιοχής μας με ταυτόχρονη προσέλκυση αγοραστών και τουριστών αλλά και η ανάδειξη των οφελών της συνεργασίας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων. Στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στην αγροδιατροφή θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα υπάρχουν περίπτερα αφιερωμένα στη γεωργία-κτηνοτροφία, νέες καλλιέργειες, στον οικιακό, επαγγελματικό εξοπλισμό, στα τρόφιμα-ποτά, στο αυτοκίνητο, τη μηχανή και το ποδήλατο, στην ενέργεια και την τεχνολογία αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στην Πληροφορική. 

Το κόστος του περιπτέρου ανέρχεται στα 29 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ο εσωτερικός χώρος και 10 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ο εξωτερικός χώρος. Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων σημείωσαν πως βασικός στόχος είναι να καθιερωθεί η έκθεση και να αποτελέσει θεσμό ενώ η διοργάνωση θα γίνεται κάθε φορά και σε διαφορετική πόλη. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη στο βίντεο (μιλούν κατά σειρά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γ.Μπουντρούκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κ.Νικολούτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δ.Μανιάτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Α. Τηλιγάδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Μποροβήλος και ο Πρόεδρος της ALFA EXPO Α.Καραμπίκας.
Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ