ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ανδριανός από την γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο: Η πρωτογενής παραγωγή, ο τουρισμός, o πολιτισμός και το περιβάλλον τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | |
Ανδριανός από την γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο: Η πρωτογενής παραγωγή, ο τουρισμός, o πολιτισμός και το περιβάλλον τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε χθες στην γιορτή κρασιού που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ειλεοί” και ο ΟΦΗ στο Ηλιόκαστρο.



Ο κ. Ανδριανός συνεχάρη τους διοργανωτές και αναφέρθηκε στην σημασία της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά και του τουρισμού και του πολιτισμού, στην υπέρβαση της κρίσης ιδιαίτερα μάλιστα για την Αργολίδα με τη βαριά πολιτιστική κληρονομία, τον φυσικό πλούτο, και τα ποιοτικά προϊόντα όπως το κρασί, το λάδι και τα προϊόντα της κτηνοτροφίας.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην ανάγκη έμπρακτης στήριξης του αγροτικού κόσμου, όπως με την ταχεία ολοκλήρωση του έργου πνοής του Αναβάλου που θα αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας, έργο το οποίο, σε ότι αφορά την επέκταση προς Ερμιονίδα έχει ήδη παραληφθεί η οριστική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης είναι έτοιμα από το 2014. Επίσης, ο κ. Ανδριανός επεσήμανε την ανάγκη άρσης των εμποδίων που σήμερα αντιμετωπίζουν οι παραγωγικές δυνάμεις, όπως για παράδειγμα το 24% ΦΠΑ για ζωοτροφές που πλήττει την κτηνοτροφική παραγωγή.

Τέλος, ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στο έργο του γηπέδου στο Ηλιόκαστρο, το οποίο δημοπρατήθηκε και άρχισε η υλοποίησή του κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ