Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα: Όταν ο Κώστας συνάντησε τον Roger Federer στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. |
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα: Όταν ο Κώστας συνάντησε τον Roger Federer στο Ναύπλιο
 Ο Κωνσταντίνος Καπογιάννης είναι γνωστός φαρμακοποιός της πόλης του Ναυπλίου ενώ όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν την ¨τρέλα του" για το άθλημα του τέννις. Ως τενίστας λοιπόν ο Κώστας έχει ίνδαλμα ποιον άλλον, το κορυφαίο των ημερών μας Roger Federer.


Δεν θα μπορούσε όμως να φανταστεί ούτε στα πιο ¨τρελά του" όνειρα να συναντηθεί με τον βασιλιά του τέννις στο Ναύπλιο και μάλιστα να βγουν και φωτογραφία μαζί.
Την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του Roger Federer με την σύζυγο του στο Ναύπλιο, εντελώς τυχαία ο Κώστας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν κάνοντας την βραδινή του βόλτα με την Ιωάννα Παπαδοπούλου στην παραλία του Ναυπλίου έπεσε πάνω στον Roger Federer που εκείνη την ώρα έτρωγε σε γνωστή ταβέρνα του Ναυπλίου.
Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να του μιλήσει και να βγάλει μαζί του φωτογραφίες που αποκτούν φυσικά και την έννοια του ντοκουμέντου από την επίσκεψη του μεγάλου τεννίστα στο Ναύπλιο. Ο Roger Federer ήταν ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε την συνομιλία μαζί του ενώ υπέγραψε αυτόγραφα και σε μπαλάκια του τέννις  που έχουν αποκτήσει  βέβαια συλλεκτική αξία.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ