ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Trivago: Ψηλά το Ναύπλιο στους δημοφιλής προορισμούς του Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | |
Trivago: Ψηλά το Ναύπλιο στους δημοφιλής προορισμούς του Σεπτεμβρίου
 Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν να τελείωσε με την έλευση του Σεπτεμβρίου ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου για τις διακοπές τους.


Τις προτιμήσεις των Ελλήνων για τον Σεπτέμβριο συγκέντρωσε η Trivago σε έρευνα στην οποία αποτυπώνεται η 15άδα των top προορισμών με βάση τις αναζητήσεις αλλά και η μέση διάρκεια διαμονής σε κάθε προορισμό.

Πρωτιά σημειώνει η Σαντορίνη, με τους επισκέπτες της να επιδιώκουν να την απολαύσουν κατά μέσο όρο για 4 ημέρες.

Στη δεύτερη θέση συναντώνται τα Χανιά, ο προορισμός που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με μέση διάρκεια διαμονής για τον τρέχοντα μήνα τις 4,5 ημέρες.

Η δεκαπεντάδα που διαμορφώθηκε φαίνεται να χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία, αφού απαρτίζεται από προορισμούς πληθώρας νησιωτικών συμπλεγμάτων ή παραθαλάσσιων σημείων της χώρας. Τρίτη εμφανίζεται η Χαλκιδική με τη διάρκεια διαμονής να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στις 4 ημέρες, ενώ το Ναύπλιο έρχεται τέταρτο, με τη διαμονή στις 2,5 ημέρες. Στην δέκτη θέση εμφανίζεται και το Τολό

Η Πάργα, επίσης αγαπημένος προορισμός του φετινού καλοκαιριού καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με τους ταξιδιώτες να την επισκέπτονται περίπου για 3 ημέρες.

Στον πίνακα της Trivago φαίνεται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ