ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας - Αρκαδίας στηρίζει την πρωτοβουλία Wheeling2help

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 π.μ. |
 Tο Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας και Αρκαδίας συμμετέχει στην εκδήλωση "Wheeling to Help" στο Ναύπλιο και στην Τρίπολη, δωρίζοντας ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Είναι συνδιοργανωτής μαζί με την Κοιν.Σ.Επ 5ΕΝΤΕ ,την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας, το Δήμο Τρίπολης και το Δήμο Ναυπλιέων.

Το Wheeling2help αποτελεί πρωτοβουλία δυο νέων ανθρώπων του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση, οι οποίοι μέσω των δράσεων ευαισθητοποίησης τους έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό για την αγορά των αμαξιδίων. Στο πλαίσιο του στόχου τους οι εθελοντές στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 μαζί και με άλλους εθελοντές ξεκίνησαν να ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη, υπό τις ευλογίες και τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριάρχη και υπό την αιγίδα της Εθνικής Παραολυμπιακής επιτροπής, με σταθμούς σε είκοσι πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων τέσσερεις στην Πελοπόννησο.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τα προβλήματα των ανθρώπων με αναπηρία καθώς και να στηρίξει και να προωθήσει το φιλανθρωπικό έργο, με την αγορά αμαξιδίων.

Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Τ Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας –Αρκαδίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ