ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε το "wheeling2help" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. |
Το Ναύπλιο υποδέχθηκε το "wheeling2help" (βίντεο)
 Το Ναύπλιο,  με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε το wheeling2help, με σκοπό οι δημότες του να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Στην δράση συμμετείχαν ο Συλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου κα.
Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι η εκπαιδευτικός – εικαστικός Μάρα Μάγδα, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Αργολίδας Μάρα Ελένη, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αργολίδας Γιατράκος Ιωάννης και άλλοι εθελοντές εκπαιδευτικοί.
Στη μεγάλη αυτή γιορτή του εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/09/2016 και ώρα 18:00 στην πλ. Φιλελλήνων έλαβαν χώρα πολιτιστικές/ αθλητικές εκδηλώσεις, βιωματικά εργαστήρια σχετικά με την αναπηρία, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, εκθέσεις έργων ζωγραφικής των παιδιών με θέμα το ποδήλατο, την ασφαλή χρήση του και τα πολλαπλά οφέλη από αυτήν και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.
Στην δράση συμμετείχαν επίσης και ιππείς με τα άλογά τους που πρόσφεραν δωρεάν βόλτα σε μικρα παιδιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ