ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες της "1ης έκθεσης προϊόντων της Αργολικής Γης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:23:00 μ.μ. |
 Απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες της "1ης έκθεσης προϊόντων της Αργολικής Γης"
 Απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους εκθέτες της 1ης έκθεσης προϊόντων της Αργολικής Γης στο "Φουγάρο" πραγματοποιήθηκε χθες τελευταία ημέρα της έκθεσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον υπεύθυνο του πολυχώρου "Φουγάρο" Νίκο Τσαγκαρελη.

Ο κ . Χειβιδόπουλος τόνισε:
Ευχαριστώ πολύ τον κάθε έναν ξεχωριστά, γιατί πραγματικά αποτελούν τους πρεσβευτές της ντόπιας επιχειρηματικότητας. Είναι όλοι τους άνθρωποι με μεράκι για την δουλειά τους, με εμμονή στην ποιότητα των προϊόντων τους, με έμφαση στην καινοτομία και βέβαια με λαμπρές προοπτικές. 
Η δυνατότητα προβολής της δουλειάς τους μέσα από την έκθεση που από κοινού διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το Φουγάρο είναι το ελάχιστο πραγματικά που μπορούμε να κάνουμε για τις επιχειρήσεις αυτές, που «πολεμούν» καθημερινά και όχι μόνο επιβιώνουν, αλλά αναπτύσσονται κιόλας μέσα σε ένα κακά τα ψέματα αντίξοο, αν όχι εχθρικό περιβάλλον γι αυτούς.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου λοιπόν, ευελπιστώντας στη συμμετοχή ακόμα περισσότερων «ξεχωριστών» παραγωγών της Αργολικής Γης, που σίγουρα υπάρχουν και αξίζει να προβληθούν μέσα από μία τέτοια έκθεση, που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός για την Αργολίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ