ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Περισσότεροι από 250 αθλητές στην εκκίνηση του Energy Triathlon Tolo! - Χάρτες με τις διαδρομές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
Περισσότεροι από 250 αθλητές στην εκκίνηση του Energy Triathlon Tolo! - Χάρτες με τις διαδρομές
 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει. Κάποιες θέσεις είναι ακόμα διαθέσιμες και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γραφτούν στους αγώνες το Σάββατο 16.00-20.00 και την Κυριακή το πρωί 07.00-09.00 στη Γραμματεία του Αγώνα.


Όλα είναι έτοιμα στο μαγευτικό Τολό του Δήμου Ναυπλιέων για το Energy Triathlon Tolo 2016 που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Περισσότεροι από 250 αθλητές όλων των ηλικιών αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που περιλαμβάνει Ολυμπιακή απόσταση Τριάθλου, Super Sprint τρίαθλο, Aquathlon και παιδικό αγώνα τριάθλου.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών, όπως ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγόρης Σουβατζόγλου και οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, Σπύρος Χρυσικόπουλος και Μαριλού Καζαμαριώτη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα είναι στο πανέμορφο Τολό Αργολίδας, ενώ οι διαδρομή της ποδηλασίας στη μεγάλη απόσταση θα συνδέσει ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με το την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας το Ναύπλιο!

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ , η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races με συνδιοργανωτές την εταιρεία “Carefull”τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος»

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει. Κάποιες θέσεις είναι ακόμα διαθέσιμες και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γραφτούν στους αγώνες το Σάββατο 16.00-20.00 και την Κυριακή το πρωί 07.00-09.00 στη Γραμματεία του Αγώνα.

Αναλυτικά οι διαδρομές των αγώνων:
Κολύμβηση

Κολύμβηση σε τρίγωνο 750μ μπροστά από την παραλία Τολού «Ψιλή Άμμος». Η έξοδος από την κολύμβηση θα γίνει από τον μικρό πεζόδρομο στα δεξιά της παραλίας

Ποδηλασία

Για την Ολυμπιακή Απόσταση η διαδρομή ξεκινάει από Τολό και περνάει από τους δρόμους “Λευκάκια-Τολού”, “Ναυπλίου-Τολού”, στον κόμβο Ασκληπειου κατευθύνεται προς Μυκήνες, μέχρι την οδό Τίρυνθας – Μυκηνών στο ύψος του χωριού Ανύφι. Στα 20χλμ ακριβώς γίνεται αναστροφή και οι αθλητές επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο πίσω. Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη (μόλις 200μ υψομετρική διαφορά στα 40χλμ) με καλης ποιότητας οδόστρωμα στο μεγαλύτερο μέρος της.
Αναλυτικά χάρτη και χαρακτηριστικά διαδρομής μπορείτε να δείτε στο link https://connect.garmin.com/modern/activity/1333010911

Η ποδηλατική διαδρομή της απόστασης super sprint γίνεται σε κυκλική διαδρομή 3,35χλμ (3 φορές)Από το Τολό προς τον κόμβο πριν την Ασίνη , στροφή δεξιά και επιστροφή από την άλλη μεριά.
Αναλυτικά ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά της διαδρομής:
https://connect.garmin.com/modern/activity/1333010794

Στην ίδια διαδρομη θα γίνει και το ποδηλατικο σκέλος του παιδικου αγώνα (1 στροφή)

Διαδρομή τρεξίματος

Διαδρομή 5χλμ Κατα μήκος της παραλιακού δρόμου του Τολό. Η μία αναστροφή είναι πριν τη στροφή προς Δρέπανο και η άλλη στο λιμάνι.
Αναλυτικά ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά της διαδρομής:
https://connect.garmin.com/modern/activity/1333010819

Για την ολυμπιακή απόσταση η αθλητές την κάνουν 2 φορές. Στο Aquathlon 1 φορά. Στο super sprint οι αθλητές κάνουν μονο το μισό μέρος, προς Δρεπανο και επιστροφή και τερματίζουν

Το πρόγραμμα

Σάββατο 1/10
16:00 – 20:00 Λειτουργία Γραμματείας (Hotel Flisvos)
17:00 Τεχνική ενημέρωση Aquathlon (Hotel Flisvos)
18:00 Τεχνική ενημέρωση Super Sprint Triathlon και KidsTriathlon (Hotel Flisvos)
19:00 Τεχνική ενημέρωση Olympic Distance Triathlon (Hotel Flisvos)


Κυριακή 2/10

7:00 – 9:00 Λειτουργία Γραμματείας (Ψιλή Άμμος)
9:00 Εκκίνηση Αγώνα Olympic Distance Triathlon
9:00 Εκκίνηση Αγώνα Olympic Distance Triathlon Relay
9:00 Εκκίνηση Αγώνα Aquathlon
10.00 Εκκίνηση αγώνα Super Sprint Triathlon
11.00 Εκκίνηση αγώνα Kids Triathlon
13:00 Απονομές

#EnergyTriathlonTolo
Ακολουθήστε την διοργάνωση
στο Facebook @EnergyRaces, το Instagram@EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces.

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Energy Triathlon Tolo”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ