ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αξίζει σεβασμού αλλά δεν είναι Έλληνας ούτε έχει σχέση με την 28η Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. |
Αξίζει σεβασμού αλλά δεν είναι Έλληνας ούτε έχει σχέση με την 28η Οκτωβρίου
 Κυριάρχησε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο ελληνικό διαδίκτυο η φωτογραφία του ηλικιωμένου με τα παράσημα που κέρδισε στα πεδία των μαχών. Η φωτογραφία είναι αναμφισβήτητα συγκινητική αλλά δεν σχετίζεται καθόλου με τα βουνά της Ηπείρου, αλλά αντιθέτως με το Ανατολικό μέτωπο. 

Ο παρασημοφορημένος ηλικιωμένος έδωσε σκληρές μάχες κατά του φασισμού, αλλά όχι στην Ελλάδα. Πολέμησε στα πεδία μαχών της τότε Σοβιετικής Ένωσης, όταν ο Χίτλερ εξαπέλυσε την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα (Unternehmen Barbarossa στα γερμανικά) με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. 

Η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου του 1941 και διήρκεσε έως τις 7 Ιανουαρίου 1942, όταν τα γερμανικά στρατεύματα εγκλωβίστηκαν από τον ρωσικό χειμώνα. Τρία εκατομμύρια Γερμανοί στρατιώτες δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους. Η κολοσσιαίων διαστάσεων εισβολή που είχε σχεδιάσει ο Αδόλφος Χίλτερ απέτυχε και οδήγησε στο τέλος του. 

Η ανάρτηση που έχει αναπαραχθεί σε μεγάλη έκταση κυρίως στα social media με τίτλο «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ» εμφάνισε τον ρώσο βετεράνο από το Ζαρίνσκ ως πολεμιστή στο έπος του 40. 

Προφανώς ο Ρώσος ανάπηρος πολέμου τυγχάνει σεβασμού και τιμής που πολέμησε τον στρατό του Χίτλερ, αλλά δεν είπε ποτέ ΟΧΙ στους Ιταλούς εισβολείς και επομένως δεν σχετίζεται με την 28η Οκτωβρίου 1940. Ο ανάπηρος πολέμου ήταν Ρώσος. Φωτογραφήθηκε το 2015 σε εκδηλώσεις μνήμης στην πατρίδα του και έγινε «διάσημος’ το 2016 στην Ελλάδα....

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ