ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Από 35 ευρώ το αεροπορικό εισιτήριο Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
Από 35 ευρώ το αεροπορικό εισιτήριο Καλαμάτα Θεσσαλονίκη
  Στα 85 ευρώ ανέρχεται η (ανώτερη) τιμή για την αεροπορική γραμμή Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη (απλή διαδρομή) για τη χαμηλή και μέση περίοδο.
Οι τιμές προσδιορίζονται από τη σύμβαση που υπέγραψε η Olympic Air με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ανάλογα με τις παροχές της πτήσης (δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών κ.ά.) ή το πόσο νωρίς «κλείνεται» το εισιτήριο για τις συγκεκριμένες περιόδους, μπορεί να είναι και αισθητά πιο χαμηλή, ακόμα και της τάξεως των 35-40 ευρώ για απλή διαδρομή.

Παράλληλα στη σύμβαση διευκρινίζεται ότι κατά τη χαμηλή περίοδο (Ιανουάριος – Μάρτιος και Νοέμβριος – Δεκέμβριος) προβλέπονται 3 δρομολόγια την εβδομάδα, με ελάχιστο σύνολο προσφερόμενων θέσεων 150 εβδομαδιαίως. Αντίστοιχα τη μέση περίοδο (Απρίλιος – Μάιος) τα δρομολόγια γίνονται 4 την εβδομάδα με ελάχιστο σύνολο προσφερόμενων θέσεων 200 εβδομαδιαίως.

Για την υψηλή περίοδο (Ιούνιος – Οκτώβριος) τα δρομολόγια εκτός απροόπτου θα είναι 5, αλλά όλες οι λεπτομέρειες (συχνότητα-τιμές κ.ά.) θα καθοριστούν στην πορεία με νεότερη σύμβαση Olympic Air – ΥΠΑ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ