ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση φαρμάκων από το Betarades.gr και τους "Γιατρούς Καρδιάς"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. |
Συγκέντρωση φαρμάκων από το Betarades.gr και τους "Γιατρούς Καρδιάς"
 Με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας στην Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού στον κόσμο υπάρχει ανάγκη, το Betarades.gr σε συνεργασία με τους «Γιατρούς Καρδιάς» ξεκινάει τη συλλογή φαρμάκων τα οποία θα διανεμηθούν σε ελληνικά νοσοκομεία, αλλά στο εξωτερικό, με αποστολές σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, όπου υπάρχει τεράστια έλλειψη φαρμάκων.


Όποιος επιθυμεί να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να προσκομίσει φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα στα γραφεία του Betarades.gr (Γεωργίου Παπανδρέου 5, Θεσσαλονίκη 4ος όροφος), τα οποία οι «Γιατροί Καρδιάς» θα τα ελέγξουν, θα τα ταξινομήσουν και θα τα διοχετεύσουν εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη.

Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνονται είναι:
·Παυσίνοπα σε χάπια (Depon, Panadol, Brufen, Ponstan κλπ)
·Αντιβιοτικά ευρέως φάσματος (Για ενήλικες και παιδιά)
·Βιταμίνες για παιδιά (Σε χάπια ή υγρή μορφή)
·Γάζες – Γάντια

2.Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων. (Γίνεται προσεκτικός έλεγχος και από τους ίδιους τους γιατρούς στη συνέχεια)

3.Επίσης γίνονται δεκτές και ανοιχτές συσκευασίες φαρμάκων, από αλλαγή συνταγής ή διακοπή μιας θεραπείας για οποιοδήποτε λόγο, αρκεί αν μην έχουν λήξει.

4.Εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε τίποτα άλλο (Οι «Γιατροί Καρδιάς» δεν δέχονται χρήματα)

Ποιοι είναι οι «Γιατροί Καρδιάς»

Η οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» (http://www.heartdoctors.gr/) ιδρύθηκε με τη μορφή σωματείου το έτος 2001, από 21 Έλληνες πολίτες που ανήκουν σε 10 οικογένειες (αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου: 4229/2001, αριθμ. Μητρώου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) Υπ. Εξωτερικών: 131). Πολλά ιδρυτικά μέλη των «Γιατρών Καρδιάς» πραγματοποίησαν, ως ομάδα, σειρά από ανθρωπιστικές αποστολές κατά την περίοδο 1998-2001, που προηγήθηκε της ίδρυσης του σωματείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ