ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Τατούλης: Μεγάλη επιτυχία της Περιφέρειας η εξασφάλιση των πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Λακωνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
Τατούλης: Μεγάλη επιτυχία της Περιφέρειας η εξασφάλιση των πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Λακωνίας
Μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την εξασφάλιση σημαντικών πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Λακωνίας, κατά τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, τονίζοντας ότι «παράλληλα εκπληρώνουμε στο ακέραιο την ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης, η οποία και απούσα είναι και αδυνατεί να ανταποκριθεί στην ευθύνη της».

«Για πρώτη φορά υλοποιούνται αντιπλημμυρικά έργα στην Πελοπόννησο από την Περιφέρεια με πόρους που εμείς έχουμε εξασφαλίσει, παρόλο που η αρμοδιότητα είναι των Δήμων» σημείωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «αποκαθιστούμε τις βλάβες αυτές στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μας προς τους Δήμους».

Η εξασφάλιση της επαρκούς χρηματοδότησης για τις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τατούλης, οφείλεται στη μεθοδικότητα, τη διεκδικητικότητα και το ειδικό πολιτικό βάρος της Περιφερειακής αρχής και μόνο. «Αν είχαμε την αντιπολίτευση ως φυσικούς συμμάχους όπως θα έπρεπε, θα επιτυγχάναμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως είναι εμφανής η αδυναμία και απροθυμία της να ανταποκριθεί στην ευθύνη της απέναντι στους πολίτες».

«Ντροπή» χαρακτήρισε τέλος την ανακοίνωση του Σύριζα Λακωνίας περί καθυστερήσεων της Περιφέρειας για τα πορίσματα σχετικά με τον ανεμοστρόβιλο στο Δήμο Ευρώτα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, παρότι εξαιρετικά υποστελεχωμένες, εκπλήρωσαν άμεσα και με υπέρβαση των φυσικών αντοχών τους την αρμοδιότητά τους, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να καταβάλει τις αποζημιώσεις ως οφείλει.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ