ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Γ.Μανιάτης: Ελπίζουμε σε οριστική λύση των θεμάτων που ταλανίζουν το ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:16:00 μ.μ. | |
Γ.Μανιάτης: Ελπίζουμε σε οριστική λύση των θεμάτων που ταλανίζουν το ΙΚΑ Κρανιδίου
 Για την απόφαση της διατήρησης του ΙΚΑ Κρανιδίου, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση για τη διατήρηση του ΙΚΑ Κρανιδίου ύστερα από την έντονη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας έρχεται να δικαιώσει τα επιχειρήματά μας. Οι διοικήσεις οφείλουν να αφουγκράζονται τα λεγόμενα των πολιτών και να κρίνουν με κύριο γνώμονα το συμφέρον τους και όχι με άκριτες πολιτικές επιταγές μείωσης των παροχών.

Το γεγονός ότι αποτρέψαμε την ίδια προσέγγιση που είχε γίνει από υπηρεσιακούς παράγοντες από το 2012, θα έπρεπε να έχει συνετίσει όσους πολιτικά υπεύθυνους άκριτα συνεχίζουν να αποδέχονται λαθεμένες υπηρεσιακές εισηγήσεις.

Οι προτάσεις για καλύτερη διαχείριση των πόρων για τη λειτουργία του υποκαταστήματος έπρεπε να είχαν εξεταστεί από τη διοίκηση πριν παρθεί μια απόφαση που τελικά σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακλήθηκε από τους ίδιους, οι οποίοι υπαναχώρησαν χωρίς να προσφέρουν κάτι καλύτερο στο ήδη υπάρχον καθεστώς λειτουργίας του υποκαταστήματος, όπως αυτό είχε θεσπισθεί από την προηγούμενη διοίκηση.



Ελπίζουμε σε οριστική λύση των θεμάτων που ταλανίζουν το ΙΚΑ Κρανιδίου, έτσι ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ