ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σε πλήρη ιατρικό έλεγχο των υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
Σε πλήρη ιατρικό έλεγχο των υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Ναυπλιέων
 Τις προβλεπόμενες από τη σχετική νομοθεσία παροχές υπηρεσιών υγείας για το προσωπικό του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων εξασφαλίζει η Δημοτική Αρχή με σχετικές ενέργειές της, μεριμνώντας τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία των υπαλλήλων.

«Το πρόγραμμα ελέγχου της υγείας των υπαλλήλων του δήμου και κυρίως του προσωπικού που υπηρετεί στον τομέα καθαριότητας, αποτελεί για μας προτεραιότητα και ο στόχος μας είναι πέρα από την παροχή υπηρεσιών στήριξης και η ενθάρρυνση των υπαλλήλων μας ώστε να εξεταστούν και να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καθημερινά κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ζωής» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Σε δηλώσεις κλήθηκε να προβεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ραφαήλ Μπαρού ο οποίος μεταξύ άλλων πως, «Η αιχμή του δόρατος της σημερινής δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση όλων των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του δήμου. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε δυναμικά κάνοντας πράξη την προεκλογική μας δέσμευση να είμαστε δίπλα στον εργαζόμενο, δίπλα στον δημότη». Εξηγώντας πως, επί της ουσίας «για πρώτη φορά οι υπάλληλοι του ευαίσθητου αυτού τομέα θα υποβληθούν σε πλήρη ιατρικό έλεγχο » σημειώνοντας παράλληλα πως, «από δω και πέρα οι παρεχόμενες υπηρεσίες φροντίδας θα γίνονται τακτικά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ