ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Για οικονομική κακοδιαχείριση στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Επιδαύρου κατηγορείται Δημοτικός Σύμβουλος - Τον διέγραψαν και από την παράταξη - Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. |
Για οικονομική κακοδιαχείριση στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Επιδαύρου κατηγορείται Δημοτικός Σύμβουλος - Τον διέγραψαν και από την παράταξη - Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο
 Κατόπιν πρόχειρου ελέγχου που διενεργήθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Επιδαύρου στις δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, διαπιστώθηκε μη ορθή διαχείριση των οικονομικών από τον Δημοτικό Σύμβουλο - Πρόεδρο των δύο Διοικητικών Συμβουλίων, που είναι το αυτό πρόσωπο.

Για τον λόγο αυτό, 

α) ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες η άμεση διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου προκειμένου να αποφανθούν για τις όποιες παραβάσεις και να αποδοθούν οι ευθύνες σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και του “Καλλικράτη”

β) κλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα από τον ίδιο τον Δήμαρχο και να προβεί αφενός στην αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου και αφετέρου στην εκλογή νέων Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Σχολικών Επιτροπών και

γ) δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες διαγραφής του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου από την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας.


«Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση».

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/20120 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 14.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου (ισόγειο Δημαρχείου), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης και ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτών:

1. Αντικατάσταση Δημοτικού Συμβούλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Επιδαύρου” και εκλογή νέου Προέδρου.

2. Αντικατάσταση Δημοτικού Συμβούλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Επιδαύρου” και εκλογή νέου Προέδρου.

Τα θέματα θεωρούνται κατεπείγοντα διότι α) έχουν δρομολογηθεί ενέργειες ελέγχου β) πρέπει να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και γ) πρέπει να διασφαλιστεί η περαιτέρω ομαλή λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών.


H Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ