ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Χρυσό μετάλλιο η Αργείτισσα Μαρία Κουκουμέλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. |
Χρυσό μετάλλιο η Αργείτισσα Μαρία Κουκουμέλου
  Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε στις 30/09 &1-2/10, 2016, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων. Πρωταθλήτρια Ελλάδας ανακηρύχτηκε η Μαρία Κουκουμέλου του συλλόγου ¨Ένωση Ταεκβοντό Αργολίδας΄ μετά από πέντε νικηφόρους αγώνες.

Μαζί με το χρυσό μετάλλιο, η Μαρία Κουκουμέλου πήρε και το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που γίνεται στο ΄BURNABY΄ του Καναδά τον επόμενο μήνα.
Ο προπονητής της αθλήτριας, Νίκος Κανέλλος δήλωσε ότι, παίξαμε πέντε αγώνες, με βασικό μας χαρακτηριστικό την καλή άμυνα και χωρίς να έχουμε την καλύτερή μας απόδοση, αφού είμαστε σε ένα στάδιο που δεν έχουμε ολοκληρώσει το πρόγραμμα προετοιμασίας μας, καταφέραμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο στα -68 κιλά, μία κατηγορία που την παίζουμε πρώτη φορά και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα στον Καναδά.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και Τρίχας Παναγιώτης, στα -59 κιλά, αλλά έχασε στον τρίτο αγώνα, από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ελλάδας, με πολύ μικρή διαφορά. Σημειώνουμε ότι ο Παναγιώτης Τρίχας, επιστρέφει μετά από τραυματισμό στον μηνίσκο, μόλις πριν τέσσερις μήνες. Συμμετοχή στο πρωτάθλημα είχε και ο αθλητής Ψυχογυιός Ανδρέας ο οποίος δεν κατάφερε να διακριθεί.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ         Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ
Αλέξανδρος Τρίχας                   Βασιλική Ανυφαντή



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ