ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργήθηκε η πρώτη Λέσχη Ανάγνωσης της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. |
Δημιουργήθηκε η πρώτη Λέσχη Ανάγνωσης της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»
 Στις 20 Οκτώβρη του 2016, στην αίθουσα του Προοδευτικού συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» μετά από πρόσκληση της «ΕΣΛΑ» μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της Ά Λέσχης Ανάγνωσης.



Αποφασίστηκε η ανάγνωση όχι μόνο των ντόπιων αλλά και άλλων Ελλήνων ή ξένων συγγραφέων μετά από απόφαση της ομάδας. Υπολόγισαν πως μπορούν να διαβάσουν πέντε έως έξι βιβλία τη χρονιά. 

Οι συναντήσεις θα καθορίζονται από την ομάδα σχεδόν κάθε μήνα, η οποία θα έχει την επιλογή του χρόνου, του τόπου και του τρόπου που θα οργανώσει τη Λέσχη Ανάγνωσης. Κάθε τέλος Μαΐου θα γίνεται παρουσίαση της ομαδικής αυτής συνεργασίας. 

Στην Ά Λέσχη Ανάγνωσης εκλέχτηκε συντονιστής της ομάδας ο Μπάμπης Παπαχαραλάμπους και επιλέχτηκε το πρώτο βιβλίο για ανάγνωση και συζήτηση «Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ» της Κατερίνας Παπαδριανού. Επόμενη συνάντηση ορίστηκε στις 18 Νοέμβρη του 2016 και ώρα 8 μ. μ. στον ίδιο χώρο. 

         Η πρόεδρος                                                      Ο Γ. Γραμματέας

Κατερίνα Παπαδριανού                                      Θεοδόσης  Σπαντιδέας

Ο στόχος μας είναι η αγάπη για το βιβλίο και η διεύρυνση του αναγνωστικού κοινού. Ελπίζουμε στη δημιουργία τουλάχιστον άλλων δυο ομάδων Λέσχης Ανάγνωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ