ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πλήρης στην Αμαλιάδα ο Παναργειακός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:36:00 μ.μ. |
Πλήρης στην Αμαλιάδα ο Παναργειακός
 Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσει να αποσπάσει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (2/10) με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας ο Παναργειακός.

Στην απόσπαση του πρώτου του θετικού αποτελέσματος και δη εκτός έδρας, στοχεύει στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας, για τον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ο Παναργειακός.

Η ομάδα του Λουκά Κούρου, η οποία ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (1/10) την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στους «βυσσινί», θα αγωνιστεί σ΄αυτόν πάνοπλη καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Όσον αφορά την αποστολή ο τεχνικός των «λύκων» δεν την ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος, κάτι το οποίο θα γίνει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Έτσι στην 22αδα της ομάδας του Άργους, η οποία θα ταξιδέψει στην Ηλεία, συμπεριλήφθηκαν οι: Σαχσανίδης, Καρατάσος, Φίλης, Σιάτρας, Μηλιώτης, Πολλιανίδης, Παπαδόπουλος, Κωστακιώτης, Καψιόχας, Πούτσι, Χαρίτος, Ζαχαράκης, Ζαρκάδας, Καλογέρης, Φλεβάρης, Φωκαϊδης, Ρίκος, Φασούλης, Καρέλης, Κυριακόπουλος, Ανδριόπουλος και Αγγελόπουλος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ