ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Άρρηκτοι οι δεσμοί του Τολού με την Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Άρρηκτοι οι δεσμοί του Τολού με την Κρήτη
 Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν στο Τολό , την Κυριακή 23 του μηνός , στα πλαίσια του Κρητικού Ανταμώματος που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Κρητών Αργολίδας , ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και ο Δήμος Ναυπλίου με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών συλλόγων και άλλων φορέων .
Ο κ. Γκιόλας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Κρητών -δίπλα στο δημοτικό σχολείο -και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν. Στο χαιρετισμό του ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στη σημασία της , ξεχωριστής αυτής μέρας για το Τολό, οι περισσότεροι κάτοικοι του οποίου έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήτη .
Όπως τόνισε ο βουλευτής Αργολίδας ΄΄ αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές γιατί αυτές οι εκδηλώσεις φέρνουν πιο κοντά τους Τολιανούς με τη μεγάλη οικογένεια της Κρήτης ΄΄, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ερχομό των Κρητών στο Τολό , περί τα 1840, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν , τη δημιουργία του οικισμού που σταδιακά από ένα ψαροχώρι εξελίχθηκε σε ένα ξεχωριστό τουριστικό προορισμό ΄΄.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ