ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέας ο Διομήδης σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέας ο Διομήδης σήμερα
 Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου (18.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Συρεπίσιος και Μερτινιάν, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Αντωνόπουλο.

Ο παίκτης μας Σωτήρης Αϊβαλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Το Σάββατο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Αν καταφέρουμε και κρατήσουμε το μυαλό μας για όλο το παιχνίδι και εφαρμόσουμε όλα όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις που θα έπρεπε και η εικόνα μας στο γήπεδο δεν αποτυπώνει τις πραγματικές δυνατότητες τις οποίες έχουμε ως ομάδα. Μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε που μπορούμε να φτάσουμε, αφού μέρα με την μέρα βρίσκουμε τα πατήματά μας περισσότερο και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Ο παίκτης μας Γιάννης Ταουσάνης τόνισε: «Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι έντονη και σε υψηλό επίπεδο, το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε είναι ότι δεν καταφέραμε να το περάσουμε αυτό σε μεγάλο ποσοστό μέσα στον αγώνα. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος μας για την συνέχεια με πρώτο τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, μια ομάδα έμπειρη και αθλητική. Πιστεύω ότι με υψηλή συγκέντρωση σε αυτά που δουλέψαμε, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ