ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τα συλλυπητήρια του για τον πιλότο Σωτήρη Αντωνόπουλο εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. |
Τα συλλυπητήρια του για τον πιλότο Σωτήρη Αντωνόπουλο εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
 Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Μαρουσιώτη  πιλότου του μοιραίου Τσέσνα, Σωτήρη Αντωνόπουλου, γιου του αείμνηστου καθηγητή και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Γεωργίου Αντωνόπουλου και ανιψιού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριου, εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρει τα εξής:

«Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί σήμερα ένα από τα επίλεκτα στελέχη της, τον Σμηναγό και πιλότο ελικοπτέρων Super Puma, τον 32χρονο, Σωτήρη Αντωνόπουλο, λάτρη των αιθέρων.

Μαζί της πενθεί και το Μαρούσι. Μας γεμίζει απέραντη θλίψη, η πρόωρη απώλεια του Σωτήρη Αντωνόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, γέννημα και θρέμμα της πόλης του Αμαρουσίου. Ήταν γιός του αείμνηστου καθηγητή και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μας, Γεωργίου Αντωνόπουλου, που έφυγε επίσης νωρίς, αφήνοντας πίσω του επτά παιδιά.

Έμπειρος πιλότος, με πολλές ώρες πτήσεις, υπηρέτησε με αγάπη και ζήλο την Πολεμική Αεροπορία και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο κοινωνικό σύνολο.

«Καλό ταξίδι», Σωτήρη, στους αιθέρες που τόσο αγαπούσες.

Αντιλαμβανόμαστε, τον ανείπωτο πόνο και το βαθύ πένθος της αξιολάτρευτης μητέρας του Σωτήρη, καθηγήτριας Μέσης Εκπαίδευσης , καθώς κα των έξι αδελφών του για το χαμό του πολυαγαπημένου τους.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους της πόλης του Αμαρουσίου και εύχομαι ο Θεός να απαλύνει τον πόνο σας και να σας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε αυτή την τραγική απώλεια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ