Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Έπιασαν και τον δεύτερο δραπέτη των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. |
Έπιασαν και τον δεύτερο δραπέτη των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας
 Τρεις μήνες είχε κρατήσει και η ελευθερία του 22χρονου τσιγγάνου που εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές και είχε αποδράσει, ενώ συμμετείχαν σε ομάδα εργασίας που δούλευε έξω από τις αγροτικές φύλακές Τίρυνθας στην Αργολίδα.

Τέσσερα 24ωρα μετά τον συνεργό του μαζί με τον οποίο είχαν αποδράσει σαν… κύριοι από την Αγροτική φυλακή της Τίρυνθας στην Αργολίδα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο δεύτερος δραπέτης που αναζητούνταν από τις 22 Ιουλίου. Και αυτός, συνελήφθη στη Γαστούνη Ηλείας.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος είχαν εντοπίσει τα ίχνη του 25χρονου δραπέτη και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Ο νεαρός τσιγγάνος, που εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένες κλοπές, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που διέταξε τον επανεγκλεισμό του στη φυλακή.

Τρεις μήνες είχε κρατήσει και η ελευθερία του 22χρονου τσιγγάνου που εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές και είχε αποδράσει μαζί του, ενώ συμμετείχαν σε ομάδα εργασίας που δούλευε έξω από τις αγροτικές φύλακές. Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της 22ας Ιουλίου, έφυγαν ξαφνικά πεζή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και τα ίχνη τους χάθηκαν.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ