ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ευχές από τον Σύλλογο Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ στον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. |
Ευχές από τον Σύλλογο Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ στον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο
 Σήμερα, στις 12 του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00΄, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ, Δημητρίου Παπανικολάου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» στο γραφείο του Μεγάρου του Συλλόγου, επί της οδού Αγγελή Μπόμπου, αριθμ. 8, στο ΄Αργος, για να συζητήσει, μετά την εκλογή από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου ως Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως ΄Αρτης, με θέμα:

« Ευχές προς τον άρτι εκλεγέντα Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως ΄Αρτης κ. Καλλίνικο».

Διαπιστωθείσης απαρτίας και μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου κ. Δημ. Παπανικολάου, το Δ.Σ., σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης

ομόφωνα αποφασίζει

Συγχαίρει θερμά τον, με συντριπτική πλειοψηφία εκλεγέντα από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στις 7/10/2016, εκλεκτό και διακεκριμένο συμπολίτη μας Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Επιδαύρου

κ. Καλλίνικο ως Μητροπολίτη της ιστορικής Μητροπόλεως ΄Αρτης.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα σύμπαντος του αργολικού λαού, που ιδιαίτερα σεμνύνεται για την πανάξια εκλογή του, τον ευχαριστεί ευγνωμόνως για την τόσο αξιόλογη προσφορά του στην Αργολίδα και στο Σύλλογο Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ», και από τους τρείς βαθμούς της Ιεροσύνης.

Προσέτι, εύχεται ο δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει μακροημέρευση και να τον ενισχύει με τη Θεία Χάρη του, στο Αρχιερατικό του έργο, ώστε πολλαπλασιάζοντας τα τάλαντο, με το οποίο τόσο γενναιόδωρα τον χαρίτωσε, να αξιωθεί να περιβάλλεται και από το καλότυχο νέο πνευματικό του ποίμνιο με τον ίδιο βαθμό εκτίμησης και αγάπης με εκείνη που τον περιβάλλει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Παπανικολάου   Αναστάσιος Ι. Σκλήρης
           Δικηγόρος               συντ.Ειδ. Πάρεδρος του Π.Ι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ