ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Πρτοχελίου από τον Κώστα Λεμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου από τον Κώστα Λεμό
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα οι εκπρόσωποι της οικογένειας Κων. Λεμού επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου και ικανοποιήθηκαν από τις εργασίες γενικής ανακαίνισης και την κατασκευή μιας νέας αίθουσας για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου. 

Με ευχαριστίες και συγκινητικά λόγια τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος της Δημ.Κοινότητας Μαν. Τριγκάκης, ο πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Α. Δημαράκης, η Αντιδήμαρχος κα. Κέλλη Φωστίνη, η πρόεδρος της Ά βάθμιας εκπαίδευσης κα Αννα Φωστίνη, οι τοπικοί σύμβουλοι κκ Ελίνα Βαρσοπούλου Σερέτη, η κα Τούλα Μέξη και ο Γιάννης Παπαστεργίου. 
Ο διευθυντής του Σχολείου κ. Μήτσας, οι δάσκαλοι και οι γονείς ευχαρίστησαν την οικογένεια για την προσφορά τους στην Σχολική μονάδα που δημιούργησε ένα περιβάλλον ευχάριστης διδασκαλίας.

Με ευχές και ευγνωμοσύνη τόσο ο Δήμαρχος Δημ. Σφυρής, όσο και ο Πρόεδρος κ. Τριγκάκης τόνισαν ότι την σημερινή εποχή έχουν χαθεί οι ευεργέτες και οι δωρεές στον τόπο μας βοηθούν το έργο της Αυτοδιοίκησης για την δημιουργία υποδομών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ