ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Θρακών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Θρακών Αργολίδας
 Την 16η Οκτωβρίου 2016, συνήλθε η Γενική Συνέλευσή του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας "Η Θράκη", στο HOTEL ΕΓΝΑΤΙΑ, στην παραλία της Νέας Κίου (11:00 – 13:20), για να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες, εκλογής νέου Διοικητικού (7μελές) και Εποπτικού (3μελές) Συμβουλίου, για τη 2η τριετία 2017 – 2019.

Στην αρχή, με το καφεδάκι μας, ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Πέτρος Νταλιάνης, έκανε τον απολογισμό, για την τριετία 2013 – 2016 και στη συνέχεια τα μέλη της Γ.Σ., συζήτησαν τα θέματα που μας ενδιαφέρον για την συνέχιση του καλού έργου του συλλόγου μας, όπως:


1. Ηλεκτρονική ενημέρωση, όλων με των μελών μας, με την δήλωση mail στο σύλλογο, για όσους δεν έχουν ή δεν έχουν δηλώσει. Τονίστηκε, ότι αποτελεί τον καλύτερο, άμεσο και γρηγορότερο τρόπο ενημέρωσης των μελών μας, με δεδομένο ότι τα μέλη μας κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και σε συνδυασμό με τα Δελτία Τύπου που εκδίδει, μετά από κάθε διοικητικό συμβούλιο, η επικεφαλής ομάδα.

2. Οικονομική συνέπεια των μελών του συλλόγου, με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής ( 5 ευρώ ) από όλα τα μέλη και με δεδομένο, ότι αποτελεί το ελάχιστο μοναδικό έσοδο του συλλόγου.
3. Τη διοργάνωση ημερίδων και περιπάτων, αρχικά, στα αρχαιολογικά μνημεία του νομού μας, που είναι παγκόσμιας εμβέλειας και πολλά.

4. Διεύρυνση του τμήματος παραδοσιακών χορών, με την συμμετοχή μας στις καθιερωμένες συναντήσεις μαθημάτων, στην κατάλληλη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Αγίας Τριάδας Μιδέας, τα Σάββατα 18:00 – 19:00 και επικεφαλής τον Λάμπρο Σκουφούλα.
5. Συναντήσεις των μελών και φίλων μας, πέρα από τις Γ.Σ., τις Κυριακές για καφέ, η για οργανωμένο γεύμα σε κέντρο της επιλογής μας, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή μας, στο γεύμα που θα έχει, ο Σύλλογος Σουφλιωτών και περιχώρων, Νομού Αττικής , με 50 μέλη του, την προσεχή Κυριακή 23/10 στο Ναύπλιο.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Ακολούθως, η εφορευτική επιτροπή με επικεφαλής την δικηγόρο και μέλος μας Νατάσσα Καραμάνου και μέλη την Χρύσα Σαββάκη και τον Σπύρο Μουκουνίδη, ανάλαβαν την εκλογική διαδικασία, ενημέρωσαν τα μέλη για τις λεπτομέρειες της ψηφοφορίας και στη συνέχεια διεξήχθη κανονικά.
Ψήφισαν 40 μέλη, έγκυρα ψηφοδέλτια 40.
Εκλέχτηκαν για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο οι: Σίμος Βαρδάκας, Σούλα Γκουστούδη, Δήμητρα Θωμά, Δημήτρης Μπαλτατζής, Πέτρος Νταλιάνης, Λίτσα Παπαζαχαρίου και
Ελένη Χρυσουλάκη.
Επίσης, εκλέχτηκαν για το 3μελές Εποπτικό Συμβούλιο οι: Μαρίνος Αργυράκης, Θανάσης Κοκάλης και Νίκος Λάβδας.

Στη συνέχεια η εφορευτική επιτροπή κατάρτισε το πρακτικό ψηφοφορίας, το οποίο παρέδωσε, στον λαβόντα τις περισσότερες ψήφους Πέτρο Νταλιάνη, μαζί με όλα τα έγγραφα των αρχαιρεσιών.
Τις επόμενες ημέρες, εντός της εβδομάδας, θα συνέλθει το νεοεκλεγέν Δ.Σ., για την οργάνωση των καθηκόντων των μελών του.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ