ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση των κατοίκων των Ιρίων σχετικά με τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. |
Ενημέρωση των κατοίκων των Ιρίων σχετικά με τη φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων (βίντεο)
Δελτίο τύπου

Μόνο με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ανθρώπινη ευαισθησία θα μπορούσε να έχει παρουσία ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος το περασμένο Σάββατο στα Ίρια .

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα των Ιρίων το Σάββατο 29 Οκτωβρίου για το θέμα που έχει ανακύψει με την φημολογούμενη εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν οι αρχές του τόπου , κάτοικοι και επαγγελματίες των Ιρίων Ο κ.Κωστούρος τόνισε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο αν και πότε θα εγκατασταθούν μετανάστες στην περιοχή.

Ήταν ιδιαίτερα καυστικός ότι το θέμα δεν προσφέρεται για λαϊκισμούς και προσωπική πολιτική εκμετάλλευση

Με βαρύ αίσθημα της ευθύνης ως Δήμαρχος επισήμανε ότι αν και δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου και δεν ερωτάται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ,ο Δήμος θα είναι στις επάλξεις για κάθε εξέλιξη του θέματος και φυσικά αλληλέγγυος στο πλευρό των δημοτών .

Ιδιαίτερη ανακούφιση αισθάνθηκαν οι κάτοικοι , ακούγοντας τον κ.Κωστούρο να μιλάει για λήψη όλων εκείνων των απαραίτητων μέτρων που θα πρέπει να υπάρχουν σε τυχόν εξέλιξη του θέματος.

Μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία ,την ασφάλεια , την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής , τον τουριστικό χαρακτήρα του τόπου (χρονοδιάγραμμα παραμονής) και την ήρεμη ζωή των κατοίκων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ