Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Οι αστυνομικοί της Αργολίδας τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. |
Οι αστυνομικοί της Αργολίδας τίμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο (βίντεο)
H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας,την 20 Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου , θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμ. Χρυσόστομο Παπουλέση.
Μετά την Δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων. Στον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκε κι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης κι ο πρώην Νομάρχης Β.Σωτηρόπουλος κα.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ