ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας Παναγιώτης Μακρής επανεξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. |
Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας  Παναγιώτης Μακρής  επανεξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
 Στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας Παναγιώτης Μακρής επανεξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) .

Οι Επαγγελματίες, βιοτέχνες έμποροι της χώρας , συμμετείχαν με τους 220 Αντιπροσώπους τους απ' όλη την χώρα, με τις 70 τοπικές και τις 30 κλαδικές Ομοσπονδίες τους, τις 1250 πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τα 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα), στο 48ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., για την ανάδειξη των Οργάνων διοίκησης της Συνομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας εκπροσωπήθηκε στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου στην Αθήνα από τους Αντιπροσώπους της κ Παναγιώτη Μακρή . Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας εξελέγη εκ νέου στο Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με την παράταξη Α.Σ.Κ.Ε.Β.Ε. (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων).

Όπως επισημαίνει ο κ. Μακρής : «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μονο . Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με γεμίζει ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι . Θα είμαι συνεπής στις θέσεις και στις προτάσεις των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και θα αγωνιστώ για αυτές ».

Για το Δ.Σ

        Ο πρόεδρος                ο γραμματέας
Μακρής Παναγιώτης    Χρόνης Κωνσταντίνος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ