ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα έντονα προβλήματα στη λειτουργία των ασθενοφόρων σε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | |
Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα έντονα προβλήματα στη λειτουργία των ασθενοφόρων σε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των έντονων προβλημάτων στη λειτουργία των ασθενοφόρων σε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:


“Καθημερινά οξύνονται τα σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια τόσο των διαμετακομιζομένων όσο και των οδηγών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Επισημαίνεται ότι, στην Αργολίδα, το Κέντρο Υγείας Λυγουριού διαθέτει σήμερα ένα ασθενοφόρο σε πολύ κακή κατάσταση με πάνω από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα, ενώ τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου παραμένουν εδώ και μήνες καθηλωμένα λόγω βλαβών, με το Κέντρο να εξυπηρετεί με ένα ασθενοφόρο, κι αυτό σε κακή κατάσταση, που έχει δοθεί ως δανεικό από το Λυγουριό, και με δύο μόλις οδηγούς με αποτέλεσμα να μένουν κενές βάρδιες.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:


Με ποιες άμεσες ενέργειες θα αντιμετωπιστούν τα έντονα προβλήματα στη λειτουργία των ασθενοφόρων σε ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας που θέτουν σήμερα σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια των διαμετακομιζομένων, των οδηγών και του νοσηλευτικού προσωπικού.”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ