ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. |
Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας
 Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδων, μπροστά και στη νέα επίθεση στα δικαιώματα και τις ζωές μας που βρίσκεται σε εξέλιξη, να μπουν στον αγώνα για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας!

Στα πλαίσια αυτά κλιμακώνουμε τη μάχη για την υπογραφή ΣΣΕ που ξεκίνησε με το κάλεσμα των ομοσπονδιών και τη σύνταξη του σχεδίου νόμου που περιλαμβάνει την ακύρωση όλων των αντεργατικών διατάξεων.

Νέα σχέδια μπαίνουν μπροστά από κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία. Με προκάλυμμα την επαναφορά δήθεν των συλλογικών διαπραγματεύσεων αφήνουν τους κατώτατους μισθούς στα 500€ και ακόμα πιο κάτω για τους νεοεισερχόμενους και ορίζουν μια επιτροπή που θα καθορίζει το εύρος τους με βάση τις αντοχές της οικονομίας, δηλαδή τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Υπονομεύουν τις κλαδικές συμβάσεις καθιστώντας της στην πράξη ανενεργές αφού θα υπερέχουν οι επιχειρησιακές, που αν η επιχείρηση έχει πρόβλημα θα πηγαίνουν στον πάτο. Γενικεύουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Ετοιμάζουν τις ομαδικές απολύσεις και το λοκ άουτ. Αλλάζουν προς το χειρότερο την συνδικαλιστική νομοθεσία.

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, με τη μίζερη ζωή!

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!

Μπροστά στους δικούς τους σχεδιασμούς, σχεδιάζουμε τη δική μας αντεπίθεση. Μέχρι τώρα πάνω από 400 σωματεία έχουν στηρίξει το κάλεσμα και ο κατάλογος μεγαλώνει. Στις 17 Οκτώβρη, ημέρα που ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, κατατέθηκε το σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα της βουλής, εκτός από τη Χ.Α. Την ίδια μέρα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που υπογράφουν το κάλεσμα οργάνωσαν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Στα πλαίσια αυτά το σωματείο μας παίρνει πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης και στην περιοχή μας. 

Σε συνέχεια των συλλαλητηρίων μπροστά στην κατάθεση του σχεδίου Νόμου, συνδικάτα που υπογράφουν το κάλεσμα, παίρνουμε την πρωτοβουλία για διοργάνωση κινητοποιήσεων και στην Αργολίδα και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. 

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ (ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΗΜΕΝΟΣ 1) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ