ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην Αργολίδα - Πρόγνωση για τις επόμενες μέρες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. |
Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην Αργολίδα - Πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
 Δυνατοί νοτιάδες πνέουν από το πρωί στην Αργολίδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στις παραθαλάσσιες κυρίως περιοχές.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι πεζή καθώς από την προηγούμενη κακοκαιρία τα δέντρα έχουν καταπονηθεί και υπάρχει πιθανότητα πτώσεων.
Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Το Σαββάτο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο, πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι στα δυτικά, από ανατολικές διευθύνεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ