ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ανδριανός στη Βουλή: Να αποκατασταθεί άμεσα η αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας Μπόγρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | |
Ανδριανός στη Βουλή: Να αποκατασταθεί άμεσα η αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας Μπόγρη
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο με θέμα την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της αναπηρικής σύνταξης της Ασπασίας Μπόγρη.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη η οποία μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από στενό συγγενικό της πρόσωπο το 2013 νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισας, η αναπηρική σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε η νεαρή κοπέλα έχει κοπεί, καθώς η μητέρα της λόγω των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει αποφάσισε να πάρει σύνταξη χηρείας.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την εξυπηρέτηση των αναγκών της Ασπασίας, της οποίας η αναπηρία έχει κριθεί άνω του 90%.

Ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτική η άμεση αποκατάσταση της καταβολής της αναπηρικής σύνταξης της Ασπασίας Μπόγρη ως ελάχιστη απόδειξη της ευαισθησίας όχι απλώς της Κυβέρνησης, αλλά του ελληνικού κράτους και της κοινωνίας μας συνολικά.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες συγκεκριμένες κινήσεις θα αποκατασταθεί άμεσα η καταβολή της αναπηρικής σύνταξης της Ασπασίας Μπόγρη”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ