ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
 Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στον αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στα Σπάτα. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και αστυνομικοί έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό που είχε συμβεί όμως ήταν ένα απίστευτο ατύχημα με θύμα έναν Αστυνόμο της ΕΥΠ που υπηρετεί στο κλιμάκιο του Αεροδρομίου.


Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε τελειώσει την βάρδια του και καθώς έβγαζε το όπλο από την θήκη της ζώνης του, μέσα στο γραφείο του, κατά λάθος αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι. Μάλιστα, η βολή ήταν σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα η βολίδα να μπει από το στομάχι του και να βγει από το πόδι του.

Αρχικά, ο αστυνομικός που διατήρησε τις αισθήσεις του βγήκε έξω από το γραφείο σφαδάζοντας από τον πόνο και φωνάζοντας στους συναδέλφους του αστυνομικούς να φωνάξουν ασθενοφόρο και τους είπε, πως συνέβη το ατύχημα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ σύντομα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρίσκεται μόνιμα στο αεροδρόμιο τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον σταθεροποιήσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ