ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιάννης Ανδριανός στο Πολυθεματικό Σεμινάριο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:50:00 μ.μ. | |
Ο Γιάννης Ανδριανός στο Πολυθεματικό Σεμινάριο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας
  Ανδριανός στο Πολυθεματικό Σεμινάριο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό: Η κοινωνία μας γνωρίζει και αναγνωρίζει με ευγνωμοσύνη το έργο και τη δράση σας, και στηρίζει τον αγώνα σας για τις αλλαγές που χρειάζονται για την απρόσκοπτη επιτέλεση του καθήκοντός σας.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του πολυθεματικού σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών.

Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:

"Θέλω πρώτα απ' όλα να συγχαρώ τους ανθρώπους του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και του Ελληνικού Κολεγίου των Γενικών Ιατρών που είχαν την πρωτοβουλία και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του Πολυθεματικού Σεμιναρίου.

Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία της κρίσης για την πατρίδα και την κοινωνία μας, επιστημονικά συνέδρια όπως αυτό αποκτούν ξεχωριστή σημασία.

Η διάδοση της επιστημονικής γνώσης, ιδιαίτερα μάλιστα όταν μιλάμε για τις εξελίξεις στο πεδίο της ιατρικής, είναι κρίσιμη για την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, σε ένα περιβάλλον όπου οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά, συνεχώς αυξανόμενα και περίπλοκα προβλήματα.

Είναι γι' αυτό αισιόδοξο το γεγονός ότι η ιατρική επιστημονική κοινότητα της πατρίδας μας, όπως καταδεικνύεται και από τη δράση του Ιατρικού Συλλόγου της Αργολίδας, με ευσυνειδησία, επιστημονική ακεραιότητα και σταθερή προσήλωση στον ιπποκράτειο όρκο, δίνει τον καθημερινό αγώνα εκεί ακριβώς που μετράει περισσότερο: στο πεδίο της γνώσης και της πρακτικής.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κοινωνία μας γνωρίζει και αναγνωρίζει με ευγνωμοσύνη το έργο και τη δράση σας, και στηρίζει τον αγώνα σας για τις αλλαγές που χρειάζονται για την απρόσκοπτη επιτέλεση του καθήκοντός σας.

Σ' αυτή την κοινή προσπάθεια, όπως όλα αυτά τα χρόνια, είμαι προσωπικά στη διάθεσή σας – ώστε μαζί να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα ζητήματα στο χώρο της υγείας στον τόπο μας και να διεκδικούμε κάθε φορά τις αρμόζουσες λύσεις.

Μ' αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο σεμινάριό σας και καλή συνέχεια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Ιατρικού Συλλόγου.".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ