ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Ναυπλίου: Η προώθηση ενός ενιαίου οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας μας καθιστά κατηγορηματικά αντίθετους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. | |
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Ναυπλίου: Η προώθηση ενός ενιαίου οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας μας καθιστά κατηγορηματικά αντίθετους
Δελτίο τύπου

 Αναμφισβήτητο γεγονός είναι η λειτουργία της Ν.Μ. Ναυπλίου που δεν μπορεί να κλείσει ή να υποβαθμιστεί για κανένα λόγο. Πασιφανής λόγος της αναγκαιότητας της είναι η μεγάλη υγειονομική κάλυψη (Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Σπέτσες, κ.λπ.), η μεγάλη διαχρονική επισκεψιμότητα του Ναυπλίου και οι οικονομικοί λόγοι (αναγκαία ύπαρξη Νοσοκομείου για να αγκυροβολήσουν τα κρουαζιερόπλοια). 

Επίσης είναι δεδομένο και κοινά αποδεκτό πως η Ν.Μ. Άργους από μόνη της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πλήρη υγειονομική κάλυψη του νομού. Όπως αναμφισβήτητο είναι και ότι για την λειτουργία κάθε Νοσοκομείου είναι απαραίτητη η ύπαρξη βασικών πυλώνων που αλληλοκαλύπτονται όπως:
1. Χειρουργική Κλινική
2. Παθολογική Κλινική
3. Χειρουργείο
4. Εξωτερικά Ιατρεία-ΤΕΠ
5. Καρδιολογικό τμήμα
6. Αναισθησιολογικό τμήμα
7. Μικροβιολογικό- Ακτινολογικό Εργαστήριο

Οι παραπάνω κλινικές-τμήματα-ειδικότητες υφίστανται και μαζί με τις υπόλοιπες (Πνευμονολογική, Παιδιατρική, ΩΡΛ, Οφθαλμολογική, Δερματολόγος) λειτουργούν με συνέπεια και αυξημένη επιστημονική επάρκεια ώστε το έργο τους να είναι καθολικά αναγνωρισμένο.

Η προώθηση όμως ενός ενιαίου οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που προβλέπει συγχώνευση κλινικών και τμημάτων με ελλιπή επιστημονική και οικονομική μελέτη μας καθιστά κατηγορηματικά αντίθετους στην υλοποίηση του που κατ’ επέκταση θα φέρει ανισορροπίες, υποβάθμιση και κλείσιμο της Ν.Μ. Ναυπλίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Μ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΗΜΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Μ.ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΗ ΚΟΣΤΟΒΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ