ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Γκιόλας: Οι συντονισμένες κινήσεις φορέων και πολιτών έφεραν αποτέλεσμα - Δεν κλείνει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | |
Γκιόλας: Οι συντονισμένες κινήσεις φορέων και πολιτών έφεραν αποτέλεσμα - Δεν κλείνει  το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου!
Ευχάριστα τα νέα για το ΙΚΑ Κρανιδίου.

Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στην Αθήνα ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διον . Καλαματιανός ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η απόφαση της υποδιοικήτριας του Ιδρύματος για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ερμιονίδας , το οποίο παραμένει και θα λειτουργεί ,όπως μέχρι σήμερα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν , εκτός του Διοικητή του ΙΚΑ, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Γκιόλας, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ. Σφυρής , ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρ. Μπαλαμπάνης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θαν. Πετράκος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων - και μέλος του ΕΚ. Ναυπλίου κ. Μαρκέλλα Μπίμπα.

Όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση το υποκατάστημα ΙΚΑ Κρανιδίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του όπως μέχρι σήμερα , με την ίδια στελέχωση, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όλης της επαρχίας, ενώ ο δήμος Ερμιονίδας θα φροντίσει για την εξεύρεση κτιρίου με μικρότερο μίσθωμα.

Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί με τις συντονισμένες κινήσεις των παραγόντων της περιοχής και των πολιτών επετεύχθηκε ο στόχος ( διατήρηση του υποκαταστήματος) για την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, εργαζόμενων και συνταξιούχων, της επαρχίας Ερμιονίδας, που θα απολαμβάνουν , όπως μέχρι τώρα ,των υπηρεσιών του Ιδρύματος.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ