ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Κωστούρος για τους πρόσφυγες: Όταν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει και υπεύθυνη ενημέρωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:18:00 μ.μ. |
Κωστούρος για τους πρόσφυγες: Όταν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει και υπεύθυνη ενημέρωση
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου αναφερόμενος στις φήμες για τη μετακίνηση αλλοδαπών στην περιοχή των Ιρίων δήλωσε:

 '' θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα φιλοξενίας προσφύγων και όλα όσα ακούγονται αποτελούν φήμες. Το μόνο δεδομένο που υπάρχει είναι η προφορική ενημέρωση από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την πιθανότητα μετακίνησης στο μέλλον. 

Γι αυτή την εξέλιξη ενημέρωσα ήδη τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ενώ ζήτησα από τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ να μας ενημερώσει εγγράφως στην περίπτωση που ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση. 

Κατά συνέπεια όλα όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όταν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει και υπεύθυνη ενημέρωση τόσο στους δημοτικούς συμβούλους όσο και στην κοινωνία ''

Τέλος πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για την μετακίνηση αλλοδαπών δεν απαιτείται η έγκριση του δήμου, όπως έχει γίνει σε όλη την επικράτεια, παρά μόνο συμφωνία του ΟΗΕ με ιδιώτες επιχειρηματίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ