ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ντίνα Νικολάκου: Η χρηματοδότηση για το έργο του Ανάβαλου δεν αφορά την Κυνουρία αλλά το Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
Ντίνα Νικολάκου: Η χρηματοδότηση του έργο του Ανάβαλου δεν αφορά την Κυνουρία αλλά το Λυγουριό
 Διευκρινήσεις από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου θέλησε να δώσει η εντεταλμένη αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου για το έργο του Ανάβαλου στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς αναφέρθηκε στο έργο, λέγοντας ότι εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για τη μεταφορά του νερού από τον Ανάβαλο τα οποία θα δώσει η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Μαντάς εισηγήθηκε θετικά στον υπουργό την έγκριση της χρηματοδότησης και αυτή έχει υπογραφεί, αναφέροντας ότι το έργο χρηματοδοτείται απευθείας από το ΕΣΠΑ και θα στοιχίσει περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Ως παρανόηση και μπέρδεμα χαρακτήρισε αυτή τη διαπίστωση του κ. Μαντά η κυρία Νικολάκου, αναφέροντας ότι «μάλλον ο δήμαρχος δεν κατάλαβε τι του είπαν από το υπουργείο ή το αντίστροφο».

«Μπερδεύτηκε ο κ. δήμαρχος και δεν κατάλαβε ότι η χρηματοδότηση δεν αφορά στο έργο της Βόρειας Κυνουρίας» είπε η κυρία Νικολάκου, αλλά σε ένα έργο στο Λυγουριό Αργολίδας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρεί, επεσήμανε η αντιπεριφερειάρχης, ενώ έχει κοστολογήσει το έργο στα 55 εκατ. ευρώ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης. Όταν αυτή ολοκληρωθεί, τότε το έργο θα ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ