ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο Ναύπλιο σε ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Celebrities για τα παιδιά των ειδικών σχολείων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο Ναύπλιο σε ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Celebrities για τα παιδιά των ειδικών σχολείων (βίντεο)
 Για τα παιδιά των ειδικών σχολείων της Αργολίδας, αγωνιστηκαν την Δεύτερα 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αντίπαλοί τους σε αγώνα που ήταν γιορτή για το Ναύπλιο η ομάδα F.C. Celebrities Ναυπλίου, που αποτελείται από βετεράνους άσους του Νομού Αργολίδας και σημαίνοντα πρόσωπα στην κοινωνική ζωή του Ναυπλίου.

 Με φόντο το ιστορικό Παλαμήδι, στο γραφικό Ναύπλιο, που είναι από τι πόλεις, που λατρεύεται η ΑΕΚ με μεγάλο πυρήνα οπαδών, έγινε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση με γραφική ύλη των ειδικών σχολείων της περιοχής, στον οποίο παρευρέθηκε ο γνωστός για την αγάπη του στην ΑΕΚ Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επίσης οπαδός της ΑΕΚ.
 "Σκοπός του παιχνιδιού, που γίνεται με την συμπαράσταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, είναι η συγκέντρωση γραφικής ύλης για τα Ειδικά Σχολεία της περιοχής μας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην Πυργέλα και Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στα Λευκάκια)", επεσήμανε ο εκ των ιδρυτών των Celebrities Ναυπλίου και μέλος της διοικούσας επιτροπής τους, με παρέα τους Νίκο Καραβίδα, Σταύρο Χαρλά και Γιώργο Καζά, Γιάννης Αντωνόπουλος.
Και συνέχισε: "Αντί εισιτηρίου οι θεατές έφεραν στο Στάδιο νερομπογιές - τετράδια - πινέλα ζωγραφικής - μπλοκ ζωγραφικής - είδη ζωγραφικής - μολύβια - μαρκαδόρους- φάκελους με λάστιχο - συρραπτικά - γόμες - ξυλοκόπαγες - ξύστρες - κόλλες σε υγρή μορφή - καλαθάκια σκουπιδιών - φυτά και χώμα τύρφη. Είναι μερικά από τα είδη που έχουν πολύ ανάγκη τα παιδιά των παραπάνω σχολείων και χαρά μας, εάν καταφέρουν με τη δική μας αρωγή να τα αποκτήσουν. Και με την ευκαιρία, ως εκπρόσωπος της ομάδας ποδοσφαίρου Celebrities Ναυπλίου, να ευχαριστήσουμε ως ομάδα ιδιαίτερα για την βοήθεια και την ευαισθησία για τα παιδιά, τον Διευθυντή κ. Γαληνό και τους συνεργάτες του"
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο κ. Γιάννης Αντωνόπουλο, με θητεία μεταξύ άλλων σε Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΟΚ και Παναυπλιακό, επεσήμανε ότι κλήθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο Ναύπλιο γι’ αυτό τον πολύ σημαντικό σκοπό, αφού η «Ένωση», αποτελεί ένα ιερό σύμβολο για πολλούς στην περιοχή: «Η ΑΕΚ έχει ένα ισχυρό πυρήνα οπαδών στην περιοχή. Είναι ιστορική ομάδα και με πολλούς από τους άσους της έχουνε πολύ καλές σχέσεις. Είναι λοιπόν τιμή μας, να αγωνιστούμε με την ΑΕΚ, και να δούμε και πάλι φίλους μας.  Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα ως γιορτή και η εκδήλωσή μας, θα ολοκληρωθεί με δεξίωση που θα παραθέσουμε στους καλεσμένους μας, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ»
 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ 

Επειδή ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, που τρέχει συνεχώς στο Metropolitan Φαλήρου με το πρόβλημα υγείας της συντρόφου του Ρένας, βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τον αγώνα, για να ενημερώσει τους «κιτρινόμαυρους» άσους. Κάλεσε λοιπόν, ο,τι καλύτερο μπορούσε από πλευράς παλαιμάχων ΑΕΚ, σε μια αποστολή, που ήταν από τις πληρέσερες των παλαιμάχων της ΑΕΚ.
Έτσι λοιπόν,  παρόντες στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου ήταν, οι Στέλιος Σεραφείδης, Γεώργιος Καραφέσκος, Μιχάλης Καρούσης, Λάμπρος Γεωργιάδης, Νικόλαος Σεβαστόπουλος, Ιωάννης Σπυρόπουλος, Χρήστος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Βλάχος και Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ως μέλη της διοικήσεως. Αλλά και οι «σημαίες» Ανδρέας Σταματιάδης, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος και πιθανόν οι Λάκης Νικολάου και Ντανιέλ Μπατίστα. Όπως και οι Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Νίκος Σταθόπουλος Άρης Τσαχουρίδης, Και ακόμη οι Χρήστος και Μάριος Αρδίζογλου, Χάρης Κοπιτσής, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Γεώργιος Βλαντής, Πάνος Στυλιανόπουλος, Μιχάλης Βλάχος, Ηλίας Ατματσίδης, Μάκης Χατζής, Γιάννης Μουσούρης, Σεραφείμ Σοφιανίτης, Στέφανος Πορφίρης, Δημήτριος Ζήσης, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, Άκης (Γιώργος-Θωμάς) Χουλιάρας, Τριαντάφυλλος Παντελίδης αδελφός του αήμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Θωμάς Λαγινάς, Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Μπούρας, Μιχάλης Πιθαρούλης. Κοσμάς Πεσιρίδης και Στέφανος Καλεντέρογλου. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Ιλιον ClubAEK Γιώργος Βούλγαρης, ο φροντιστής Κώστας Καριδόπουλος και το επίτιμο μέλος των παλαιμάχων της ΑΕΚ και διοικητικό στέλεχος του σωματείου Κώστας Μάρκου.
Στο Ναύπλιο, όπως γενικά σε όλη της Αργολίδα, η ΑΕΚ λατρεύεται με μοναδικό τρόπο. Δεν θα ξεχάσουμε τους αγώνες που είχαμε δώσει στο Αργος, και την Ερμιονίδα, αλλά και αυτόν στη Νέα Κίο, πριν από πέντε χρόνια, στη οποία ζήσαμε εντυπωσιακές στιγμές από τους διοργανωτές και τις εκδηλώσεις των οπαδών μας, σε αγώνα που είχε οργανώσει ο συμπαίκτης μας Κοσμάς Πεσίρίδης.
ΜΕ ΑΣΤΕΡΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ F.C. CELEBRITIES

Με την αποστολή των γηπεδούχων, που έχουν προπονητή τον Ανδριανό Μπούκουρη, μεταξύ άλλων θα είναι παρόντες ο 52χρονος Γιάννης Αντωνόπουλος, ο 54χρονος Νίκος Καραβίδας, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναυπλιακό, πριν πάει στον Παναθηναϊκό το 1983 για να ακολουθήσουν ΟΦΗ (1988-89) και Πανιώνιος από το 1990 μέχρι το 1992, Γιώργος Χορμής, που μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί και στην Κόρινθο, ο 44χρονος Ηλίας Πουρσανίδης, που ξεκίνησε την καριέρα του από το Χαίδάρι, για να ακολουθήσουν οι ΟΦΗ (1982-1997) Ολυμπιακός(1997-2003), Ηρακλής (2003-2008) . Αλλά και ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Χαρλάς. Επίσης, ο Γιώργος Καζάς του Παναργειακού οι ενωσιακοί προπονητές Αργολίδας Κώστας Νεφρός και Αποστόλης Κατσίγιαννης, και οι Τάσος Λιακόπουλος, Κώστας Κουκουριώτης, Γιαννης Σταυρόπουλος, Μάκλης Γκανάς, Γιώργος Μπινιάρης, Ευαγγελο Κοκκόνη, αλλά και ο γιατρός του Νοσοκομείου Άργους Αθανάσιος Πανουτσόπουλος. Με τους γηπεδούχους αναμένεται να αγωνιστεί έστω και για λίγο και ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

Να σημειωθεί, ότι πριν τον αγώνα, εγινε απονομή τιμητικών πλακετών. Μεταξύ άλλων, η ομάδα της ΑΕΚ πρόσφερε τιμητική πλακέτα σε δύο κατοίκους του Ναυπλίου, που αγωνίστηκαν παλιότερα με τα χρώματά της, επί εποχής Στάνκοβιτς, στον Κωνσταντίνο Σαρρή, που τιμηθηκε μετά θάνατον και την πλακέτα παρελάβαν συγγενείς του. Ο αείμνηστος Σαρρής την περίοδο 1969-70 είχε οκτώ συμμέτοχες στο Πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ. Τιμηθηκε επίσης και ο Θωμάς Γερμανάκος, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την εφηβική ομάδα της.
Επίσης αναμνηστική φανέλα της ΑΕΚ με τις υπογραφές των παλαιμάχων δόθηκε ως τιμητικό δώρο στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ Κωστούρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ