ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. |
Οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα
 Οι Depeche Mode ένα από τα πλέον επιδραστικά σχήματα της παγκόσμιας μουσικής ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία θα ξεκινήσει το Μάιο του 2017, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου Spirit στις αρχές του 2017. Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του δίσκου, η Global Spirit περιοδεία θα δώσει σε παλιούς και νέους fans του συγκροτήματος την ευκαιρία να τους δουν ζωντανά για ακόμη μια φορά.


Στο πρώτο σκέλος της Global Spirit περιοδείας θα δούμε τους Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher να παίζουν μπροστά σε πάνω από 1.500.000 fans, σε 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η περιοδεία ξεκινά στην Stockholm’s Friends Arena, στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει στάσεις σε μοναδικά venues όπως τα: Paris’ Stade de France, San Siro στο Μιλάνο, και το Berlin’s Olympiastadion. Εκτός αυτών οι Depeche Mode θα παίξουν για πρώτη φορά σε venues όπως τα: London Stadium, Otkritie Arena στη Μόσχα, και το Veltins-Arena στο Gelsenkirchen της Γερμανίας. Η ευρωπαϊκή περιοδεία τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου οι Depeche Mode θα κάνουν μια στάση και στην Αθήνα και στο TerraVibe Park.

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας η Global Spirit tour θα συνεχιστεί με σειρά από shows στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Η προηγούμενη περιοδεία του συγκροτήματος: the Delta Machine Tour, προσέλκυσε πάνω από 2.500.000 fans σε sold out shows σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Νότια Αμερική.

Στην Global Spirit περιοδεία το συγκρότημα συνεχίζει την φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνεργασία του με την ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Hublot, συγκεντρώνοντας χρήματα αλλά και εφιστώντας την προσοχή στο κοινό στο θέμα του Charity: Water, με σκοπό την παροχή πόσιμου νερού σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Το Spirit θα είναι το 14ο επίσημο άλμπουμ της μπάντας και έρχεται ως συνέχεια του Delta Machine που έφτασε στο Top-5 των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο ένα σε 12 χώρες.

Το Spirit έρχεται σε παραγωγή του James Ford, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Simian Mobile Disco, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence and the Machine και Arctic Monkeys. Tο Spirit θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, σε παγκόσμια διανομή της Columbia Records.

TerraVibe Park, 37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Μαλακάσα

Τιμές εισιτηρίων
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 33€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 36€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39€
Τα εισιτήρια πίσω από την Golden Standing περιοχή (Pitch B) θα κοστίζουν 48€
Τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή κοστίζουν ( Golden Standing) 75€
Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 65€

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ