ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία το Energy Triathlon Tolo 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
Με επιτυχία το Energy Triathlon Tolo 2016
 Περισσότεροι από 250 αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στο Energy Triathlon Tolo 2016 τη γιορτή του αθλητισμού που περιλάμβανε Ολυμπιακή απόσταση Τριάθλου, Super Sprint τρίαθλο, Aquathlon και παιδικό αγώνα τριάθλου στο μαγευτικό Τολό του Δήμου Ναυπλιέων σήμερα  Κυριακή 2 Οκτωβρίου. 
Ανάμεσα τους ξεχώρισαν οι συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών, όπως ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγόρης Σουβατζόγλου και οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, Σπύρος Χρυσικόπουλος και Μαριλού Καζαμαριώτη.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων ήταν το πανέμορφο Τολό Αργολίδας, ενώ οι διαδρομή της ποδηλασίας στη μεγάλη απόσταση συνέδεσε ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας το Ναύπλιο!
Στην έναρξη του αγώνα βρέθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ την εκκίνηση έδωσε ο ΔΗμοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Λέντζος. Διοργανωτές του αγώνα ήταν ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ , η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races με συνδιοργανωτές την εταιρεία “Carefull”τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ