Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση "Πελοπόννησος Expo": 9-13 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |
Έκθεση "Πελοπόννησος Expo": 9-13 Νοεμβρίου 2016
  Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη φορά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» τη σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία φιλοδοξεί να προβάλει την παραγωγικότητα, το τουριστικό προϊόν, την εμπορική δραστηριότητα και την ποιότητα της ελληνικής επιχείρησης. Καθώς οι προετοιμασίες συνεχίζονται με τους αναμενόμενους, πυρετώδεις ρυθμούς, τα πρώτα μηνύματα για την ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ευχαριστούν για τη θερμή ανταπόκριση των φορέων και επαγγελματιών που συμβάλουν στη διοργάνωση της πρώτης Πελοποννησιακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» .

Ξενοδοχεία του Δήμου Τρίπολης και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, μετά από αίτημα των Επιμελητηρίων, προσφέρουν εκπτώσεις και οικονομικά πακέτα σε όλους τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr έχουν αναρτηθεί οι συνεργάτες της έκθεσης που προσφέρουν τις παραπάνω παροχές. Η πρώτη περιφερειακή έκθεση στην ιστορία της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στο κτίριο ΓΕΑ, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ