ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Milko τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |
Milko τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Ναύπλιο
  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης «Ε.Ο.Κ.» σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τα αθλητικά σωματεία ΟΙΑΞ και ΔΟΞΑ διοργανώνουν αθλητικό Τουρνουά 3Χ3 στη Πλατεία Φιλελλήνων 22-23 Οκτωβρίου.

Για κάθε παιδί που διψά για basket, το Τουρνουά 3Χ3 είναι η δική του ευκαιρία για να παίξει και να ευχαριστηθεί basket μαζί με τους φίλους του στη πλατεία της πόλης του. Γιατί σε αυτό το Τουρνουά παίζει όπως έχει μάθει, με τους φίλους του και με απλούς κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν με το σύστημα νταμπλ-νοκ άουτ.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή την γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.

Αν λοιπόν λατρεύεις το basket, είσαι αγόρι και κορίτσι 6-18 ετών, λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέα σου στο 3Χ3 Τουρνουά Ναυπλίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr
OIAΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Α.Ο. - Καλαμάτας 1 - 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ - Τηλ: 2752026046 & 6944201397 (υπόψη Κ. Κων/νου Ρέππα)
Στους προπονητές των αθλητικών σωματείων ΟΙΑΞ και ΔΟΞΑ

Κατεβάστε το φυλλάδιο Τουρνουά 3Χ3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ