Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση στο Ναύπλιο: Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. |
Εκδήλωση στο Ναύπλιο: Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA
  Το Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου, της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ», στην πόλη του Ναυπλίου, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, συζήτηση με θέμα «Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA».

Πρόκειται για συμφωνίες που, αντίθετα από ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ελλάδα δεν έχουν συζητηθεί, ίσως όσο θα έπρεπε, την ώρα που απειλούν να υποβαθμίσουν τα εργασιακά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά, ιδιωτικά και καταναλωτικά πρότυπα και να απορρυθμίσουν τις δημόσιες υπηρεσίες.

Εισηγητές της συζήτησης θα είναι οι κύριοι Νίκος Θεοχαράκης, καθηγητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας και  Γιώργος Καπόπουλος, δημοσιογράφος. Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                  Ο Αντιπρόεδρος                        Η Γραμματέας
Χρήστος Τερζόπουλος                        Γιώργος Δρέτας                      Έφη Δημοπούλου
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ