ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

1-4 έχασε ο Πανασιναϊκός από την Κορωνίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 μ.μ. |
1-4 έχασε ο Πανασιναϊκός από την Κορωνίδα
 Με έναν εκπληκτικό Lukas Bajer να πετυχαίνει το δεύτερο συνεχές χατ τρικ του η Κορωνίδα Κοιλάδας σκόρπισε τον Πανασιναικό στην έδρα του με 1-4. 

Δίπλα στον Τσέχο στράικερ και η φετινή έκπληξη της Κορωνίδας Κοιλάδας ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ο οποίος και αυτός μετά τα δύο γκολ πού πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων πέτυχε ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ και δείχνει ότι στο πρόσωπό του η Κορωνίδα βρίσκει ένα δεινό σκόρερ.

Η Κορωνίδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6΄λεπτό όταν ο Μπάζος ανατράπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και ο Τσέχος επιθετικός με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 16΄λεπτό ο Χριστόπουλος με ένα εκπληκτικό σούτ στο παραθυράκι του Πιτσά ύστερα από διαγώνια πάσα του Bajer έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με σούτ του Καραβιά στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 51΄λεπτό ο Bajer είδε τον Πιτσά εκτός θέσης και με μία λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για να γίνει το 1-3. Στο 55΄λεπτό ο Bajer βγήκε μόνος του με τον Πιτσά , του πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του για να γράψει το τελικό 1-4.

Πανασιναικός : Πιτσάς, Σμυρνιωτάκης, Λάπατας,( 34΄Κωστόπουλος), Καββεζός, Παπαδημητρίου , Σαρακινιώτης , Toppali, Temelkov, ( 46΄Μπάρδης), Καραβιάς, Γιαννόπουλος. ( 68΄Κολόριζας), Μαρκάκης.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάσκαρης, Κουτσαύτης,Γιαννακόπουλος , ( 76΄Μπρέγιανος), Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 66΄Κοροντίνης), Μπάζος, Χριστόπουλος, Bajer, ( 82΄Ζέρβας) , Cojocaru.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ