ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ναύπλιο το "29ο Χειμερινό Ράλι ΦΙΛΠΑ-Γιώργος Ραπτόπουλος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:07:00 μ.μ. |
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ναύπλιο το "29ο Χειμερινό Ράλι ΦΙΛΠΑ-Γιώργος Ραπτόπουλος"
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 έπεσε η σημαία του τερματισμού του «29ου Χειμερινού Ράλι ΦΙΛΠΑ-Γιώργος Ραπτόπουλος», το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ναύπλιο.
Η εκκίνηση των 59 συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή και τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό της Κορίνθου για την πρώτη ανασυγκρότηση και την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους προς το Ναύπλιο.
Μέχρι το βράδυ του Σάββατου, με αρκετά βροχερό καιρό, στη κατηγορία Regularity, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε οκτώ δοκιμασίες ακριβείας, ενώ οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Touring σε δύο. 

Το βράδυ τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της πόλης χωρίς βροχή, και να απολαύσουν το βραδινό τους γεύμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.
Tην Κυριακή το πρωί, τα οχήματα εκκίνησαν για το τελευταίο σκέλος στις 10:00 από το ξενοδοχείο Αμαλία. To σκέλος αυτό διεξήχθη με αρκετή βροχή και συμπεριλάμβανε δύο δοκιμασίες για την κατηγορία Regularity και μία για την κατηγορία Touring. Ο τερματισμός έγινε πάλι στο ξενοδοχείοΑμαλία, όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα και έγινε η απονομή τωνεπάθλων στους νικητές.
Νικητές στην εκδήλωση αναδείχθηκαν:

Κατηγορία Regularity
Γεωργακόπουλος Γιώργος - Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος Morris Mini 1967
AC3 - Δούρος Τάσος - Χελιώτου Παναγιώτα BMW 1502 1975
AC3 - Οικονόμου Γεώργιος - Οικονόμου Νικόλαος Ford Escort Mk.II 1978

Κατηγορία Touring
Ρίζος Δημήτριος - Κωτσονοπούλου Λήδα Mercedes-Benz 280 SL 1969
Χαραλαμπόπουλος Νίκος - Χαραλαμποπούλου Μαρία Porsche 912 Targa 1969
Χωριανόπουλος Γιώργος  Καραντώνη Αλεξάνδρα Audi Quattro 1980

ΦΙΛΠΑ, μεταξύ άλλων, στο δελτίο Τύπου που απέστειλε δίνει συγχαρητήρια στον πρόεδρο της εκδήλωσης Γιώργο Βάλληνδα, στον αλυτάρχη Ηλία Παπαδάκη, στον Νίκο Κοζανίτη για την οργάνωση των ξενοδοχείων, των γευμάτων και της προβολής στα ΜΜΕ, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί τη λέσχη AC3 για τη βοήθεια της, τους υποστηρικτές της εκδήλωσης Meguiar’s,Europegas και Replicar Hellas, τους Χορηγούς Επικοινωνίας ΕΡΤΕΡΑ ΣΠΟΡΑutomania καιΕπικοινωνία 94FM, όπως επίσης και την Interamerican για το όχημα οδικής βοήθειας που υποστήριξε τα πληρώματα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ